![]() |
| SAŁATKA ARBUZEM , NIEBIESKIM SEREM I MIGDAŁAMI |
Składniki:
- arbuz 0,5 szt.
- sos sałatkowy francuski Knorr 1 opakowanie
- sałata lodowa 0,5 szt.
- ser z niebieską pleśnią 80 g
- płatki migdałów 3 łyżki
- olej 3 łyżki
- woda 3 łyżki
Krok 1
Arbuza pokrój w kostkę, o boku 1,5 cm. Podobnie pokrój ser.
Krok 2
Sałatę porwij na mniejsze kawałki i wymieszaj z arbuzem oraz serem.
Krok 3
Stwórz aromatyczny, ziołowy sos mieszając olej z sosem sałatkowym Knorr i trzema łyżkami wody.
Krok 4
Wymieszaj delikatnie sałatkę z migdałami i podawaj.

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz